Schrijf uw onderschrift hier
aandacht & herstel
Samen stappen zetten naar een betere balans!
Bij het zetten van stappen richting een nieuw evenwicht, moeten zowel personen vanuit het biologische gezin als andere personen die dicht bij een kind staan “on board” zijn! Een probleem heb je nooit alleen en lost zich al helemaal niet op in de situatie die het probleem “voedt” .
Dit traject heeft een groot doel: een klachtenvrij leven voor iedereen. Maar ik stel je graag gerust; ik begeleid bij het nemen van vele kleine stapjes! We kijken naar welke soort voeding ieder individueel en van elkaar nodig heeft.
Je kunt nu al beginnen met de vragen:
Wat doet (vader of moeders, broer, zus, stiefmoeder, bonusvader.........) precies?
Waar wil ik dat hij mee doorgaat ?
Waar wil ik dat hij mee stopt?
Waarmee zou ik willen dat hij begint?
Veel mensen vinden hierbij lastig om te beschrijven welke actie je precies waarneemt of wat je nu precies wil dat hij gaat doen. Hier kan ik je bij helpen in een gratis telefonisch miniconsult!
Als jullie kiezen voor een halfjaar gezinsbegeleidingstraject hebben de ouders en opvoeders eens per 14 dagen mediation en leren door oefeningen effectieve communicatie, zodat jullie na het traject de vaardigheden onder de knie houden!
Eens per maand houden we een meet-up met het gezin.
Ook heeft ieder gezinslid eens per 14 dagen een individuele sessie, waarin we onder andere bezig gaan met het verbeteren van de balans tussen draagkracht en draaglast met 4 soorten voeding, gesprek en lichaamsgerichte oefeningen! Dit traject is een combinatie van de andere behandelingen en werkt erg goed omdat het op elkaar aansluit. Het is dus niet zo dat één persoon leert om andere stappen te zetten en emoties leert te uiten en te benoemen in een gesprek en de ander leert om bijvoorbeeld emoties te negeren of dit met medicatie onderdrukt zal worden of degelijke dynamieken die we zien in veel hulpverleningstrajecten voor gezinsleden binnen een gezin, die niet op elkaar aansluiten.
Bij gezinsbegeleiding ben ik twee keer per maand een dagdeel bij jullie voor mediation, ééns per maand een dagdeel voor een gezinsmeet-up en voor individuele begeleiding, Dat is best veel, maar dat is nodig zodat jullie echt de slag te pakken krijgen en het traject zorgt voor verbetering die vol te houden is, nadat ik afscheid heb genomen.
Indien financiering niet mogelijk is, kun je bij de wijkcoach of jeugdregiseur van de gemeente informeren of vergoeding mogelijk is, geef hierbij aan dat het gaat om pedagogische hulp van een bachelor of social work!
Dit traject heeft een niet goed geld terug garantie!
Dit traject heeft een niet goed helft terug garantie!
In Twente, de Achterhoek en Salland zitten de voorrijdkosten bij de begeleidingskosten in!
“Wat werkte het effectief toen ik het ging toepassen! Er misten volgens hun moeder kleren, haar gezicht stond op onweer en ik vroeg rustig: "Dus je voelt je bezorgd ?"
Michell 34, politieagent gescheiden van Marieke en vader van 3 mannen
van 6 mnd, 3 jaar en 4 jaar
"We moeten stoppen met mensen uit de rivier te trekken, we moeten stroomopwaarts gaan en kijken waar ze erin vallen!"
Nelson Mandela
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Alle rechten voorbehouden | KinderCompas Twente
webdesign by CreaTraject